Onze diensten

Natural Nail Treatment

Bij de Natural Nail Treatment worden de natuurlijke nagels verstevigd met een flexibele gel. Deze behandeling is vooral geschikt voor stevige nagels.

Nagelverlenging en vormcorrecties

Met behulp van een harde gel worden de nagels verlengt of gecorrigeerd. Deze behandeling is vooral geschikt voor zwakke nagels die snel breken of nagels die scheef groeien.

Russian Manicure

Bij de russian manicure wordt de dode huid rondom de nagels verwijderd. Deze behandeling zit standaard bij de kunstnagel behandelingen maar kan ook los geboekt worden.

Natural Nail Treatment

Shirley

€ 42,50

Ilona

€52,50

Vormcorrecties

Shirley

€ 50

Ilona

€60

Nagelverlenging

Shirley

€ 60

Ilona

70

Russian Manicure

€25

Product verwijderen

€25

Extra's

Nagelreparatie

Tussentijdse nagelreparatie

Nail art

Babyboom/French

€1,50

€4

v.a. €1

€7,50

De gezondheid van de natuurlijke nagels staat bij mij op de eerste plaats. Bij beide behandelingen zal daarom altijd aandacht besteed worden aan de natuurlijke nagel om deze niet alleen te verstevigen, maar ook te beschermen. Daarnaast wordt er altijd een uitgebreide manicure uitgevoerd om de dode huid te verwijderen voor een extreem strak resultaat. Hierdoor is er bijna geen uitgroei zichtbaar de eerste weken.

Afhankelijk van de staat van de natuurlijke nagel en het gewenste resultaat kunnen we bespreken welke behandeling het meest geschikt zal zijn. Het is ook mogelijk om na verloop van tijd te wisselen van behandeling, dus als blijkt dat het ene niet geschikt is, kan er achteraf altijd nog gekozen worden voor het andere. Samen zoeken wij naar de perfecte oplossing.

Ilona Baboeram | The Nail Pimp
Winkelwagen
[]